Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Malin - 27 januari 2010 21:35

Ibland kan jag undra hur så mycket eländigt kan hända till en och samma person/personer. Är det meningen att vissa personer ska råka ut för extra mycket otur? Att dom är destinerade i livet för att uppleva jobbiga och hemska saker?

Alla har vi väl hört att "man bara blir utsatt för det man är stark nog att klara av". Men om så vore fallet borde det väl inte finnas några självmord? Eller?


Vare sig det är gud (vilket jag inte tror på för fem små öre), tur, otur, eller ödet, (som man ibland tar till när man hopplöst ger upp och säger "det måste vara meningen", (och som då och då faktiskt passar in, så man bara måste tro att det finns en mening med vad som hänt) så är ju verkligheten att massa dåliga grejer händer för massa bra människor som inte alls förtjänar det. Och för vissa verkar det dåliga aldrig ta slut. Grej efter grej händer.


Varför bra eller dåligt? Varför får vissa allt bra, andra allt dåligt, och resten lika mycket av varje? Eller har vi alla en balanserad tillvaro av bra och dåligt, bara att vi inte kan se den?


Oj vad krångligt det blev nu.


Well y´all, live on!

Ovido - Quiz & Flashcards