Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Malin - 23 februari 2009 09:14

Har faktiskt inte lagt mig än, så jag vill säga go´morrn till er som just gått upp. Och sen go´natt, eller åtmisnstone go´sömn, till er som lägger er nu. Som jag . snart.

Har suttit uppe hela natten med Dennis http://bimbo84.blogspot.com/, och har haft såå trevligt!! Har skaffat Skype, plus nån sorts musikgrej, inte fattat riktigt vad det är till, förut0om att folk kan se vad jag lyssnar på. Men fick massa musik fr Dennis, som jag verkligen diggar. När vi sa hejdå så skulle jag städa undan här i köket och knockade tv:n som sitter på väggen. Så nu blöder jag i pannan, som fan också. Och har fått en jäkla bula känner jag nu... Fan jävla skit tv som inte ens kan visa 9an med oscarsgalan som jag så gärna ville se. Chattade med Dee i 6 timmar så lyckades faktiskt glömma bort den, men nu kom jag på det igen.


Har inte hört nå jävla ungar här nedanför idag heller, kanske sportlov???

Hoppas det!! Ungjävlar!!! (och ursäkta till Bodil och alla som tar illa upp av mitt ordval, men det finns inte ord att beskriva ljudet som dom små liven (födda av Satan) för på innergården nedanför mitt fönster.

Men nu verkar det vara tyst.


Och jag har en bula som fucking hurts!

Ovido - Quiz & Flashcards