Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 16 februari 2009 14:21

Hur får man kontakt med dom+ Hittar inte en mailadress eller nånting. Eller är det jag som är blind & dum?

Fick ett tips av en kommentar som sa att samma sak hänt henne och när han/hon kontaktade admin så kunde de plocka fram hans/hennes försvunna inlägg. Men hur kontaktar man dom???

Av Malin - 16 februari 2009 02:24

Va fan är det här?=!?!

Skrev tidigare idag ett inlägg som var hur långt som helst, berättade om hela helgen, min hyresvärd, & massa grejer. och nu är det borta. Allt det jag skrev. Det här var alltså flera timmar sen, jag såg att det fanns där.


What the fuck


Ni får ursäkta, jag är lite chockad. Mer än lite. Faaaaaan!!!! Satt & skrev hur länge som helst, berättade om här & allt. Fuck fuck fuck!!


Men fucking pissed att mitt inlägg är borta. Satt och skrev det i flera timmar.  Och det var roligt som fan. Hade massa små skämt inlagt i det. Fattar inte att det är borta!!!

Ursäkta vet att jag sgat det flera ggr nu.. men det var så himla bra. (eller inte bra, emn genomtänkt och en lång beskrivning av de senastev dagarna iaf.)

Av Malin - 15 februari 2009 16:51

Har världens hetaste kille på min praktik! En exakt kopia av Colin Farrell, som jag älskar! Det är lite pinsamt i den här åldern, men när jag ser Colin blir jag alldeles knäsvag. Det bara suger till i magen och jag börjar fantisera om varåt framtida giftermål och barn. Och nu har jag en livs levande likadan alles brevid. Han är alltså så snygg att man knappt kan kolla på honom. Det är liksom allt, håret, skäggstuben, läpparna, det är nästan skrämmande.

Check this out!!

Av Malin - 14 februari 2009 19:25

Har väldigt blandade känslor just nu. Har jobbat i världens smartaste bar, allting var precis där det skulle (så långt från Bolaget som det går att komma!) Men fick bara stå där i onsdags (det var superlugnt, fanns typ inget att göra efter tio, och knappt innan heller.) Igår (min andra dag) så fick jag vara nisse. Det blev uppdelat så att jag hade golvet (alltså plocka glas), vilket jag gjorde i sju timmar. Grejen var ju att det inte fanns så mycket att plocka, vid varje vända kanske jag fick med mig två-tre glas, max. Gick nog några hundra varv runt runt där (utan överdrift!) De sista två timmarna putsade jag bestick och glas, och just då kändes det jättekul bara för att jag inte hade nå´t att göra. (Sorgligt, eller hur?)

Överhuvudtaget så sög hela kvällen igår, kändes så jävla meningslöst.

Var en jävla idiotgäst som kläckte ur sig en riktigt taskig grej oxå, ganska tidigt på kvällen, typ vid 8. Blev skitjobbigt, så lära stänga in mig på toa en stund. Då ville jag verkligen bara gå därifrån & skita i allt. Men eftersom inte det var ett alternativ var det ju bara att bita ihop och gå ut igen. Tack & lov vägdes det upp av andra, mycket trevligare & roligare små incidenter under kvällen.


Som då när vakten (såå jäkla snygg!) kom och presenterade sig och bad mig gå & tjuvlyssna på två äldre män i sällskap med en skitsnygg svart tjej, som han misstänkte vara en kille och därutöver prostituerad. Det stod en volvo utanför som han trodde hennes/hans pimp satt & väntade i. Jag drog genast på mig Sherlock Holmes-hatten & stoppade en pipa i munnen och smög fram lite diskret bakom sällskapet. Det var detektivarbete på hög nivå. Jag kände att jag var diskret som en skugga i öknen.


Massa gäster var så här trevliga och tackade när man kom och tog deras glas, tände ljus, eller räckte mig deras tomma glas. Några ville dansa (fast finns inget dansgolv och knappt hörbar musik =o) Sen när jag stannade på 7-11 när jag gick hem så var det en supersnygging som kisade lite mot mig och sa... "Jag tycker jag känner igen dig från ikväll.." och log lite sött. "Självklart", svarade jag, "jag är så enastående att jag är svår att glömma när man en gång sett mig". Okej, jag kanske inte sa exakt så.... mer typ "ja, du kanske har varit på Storstad ikväll, jag kobbade där.." =o)

Han erbjöd mig en cigarett, jag sa att jag inte rökte, han sa att det gjorde inte han heller, sen var det min tur i kassan, han blåste en slängkyss åt mig när jag gick. Haha. 


Jag har även sett min första kändis. Det var redan i onsdags, när jag stod i baren. Det var ingen mindre än Johan Rhenborg som knallade in och beställde en sexa vodka med citron. Javisst sa jag och hällde upp en sexa i ett shotglas och la en citronklyfta ovanpå. Johan Rhenborg: "Fast jag vill ju ha den i ett glas med is och citron." Malin:"Jaha"


Ikväll ska jag också nissa, men tack och lov börjar jag inte förrns tio, så blir bara fem timmar. Men har absolut ingen lust. Känns inte så himla givande att gå och plocka glas, gratis, och inte få en krona i dricks heller. I onsdags när jag var i baren drog jag in minst 300, men fick inte en krona. En av servitriserna frågade varför jag gjorde det här (efetr att jag berättat att jag redan jobbat fyra år) och jag börjar undra samma sak själv.

Av Malin - 11 februari 2009 12:07

Om tre timmar är det dags för mig att knalla ner till min praktikplats för första gången. Känns faktiskt inte så nervöst, om jag inte tänker på att jag kanske borde vara nervös. Och bara för att jag inte är nervös kanske det kommer hända något där så jag gör bort mig totalt och blir riktigt nervös till nästa gång... Hmm...

Har pluggat in en del av drinklistan, dock har jag inte hunnit med hela. Hoppas folk bara beställer dom jag lärt mig, så jag kan briljera lite =o)


Kom ju till huvudstaden igår kväll, och installerat mig i ett litet rum i Vasastan. Jag sover sju meter upp i luften på brädor som är 15 mm tjocka och lär klättra längs en lodrätt vägg för att komma dit. Lite läbbigt. Men det funkar.


Nu ska jag ut och försöka hitta en mataffär och samtidigt smyga förbi Storstad och se hur det ser ut.

Av Malin - 5 februari 2009 20:52

Har ni sett nya på femman, Den Rätte För Rosing?


Vad sägs om den här - Mannen för Malin!


Jag menar, herregud, är det inte lite... udda... att hon får ett eget program för att dejta? Och är det inte ännu mer udda att folk kommer att kolla på det?


Så vad säga? Mailbomba femman, så kanske nästa stora såpa blir Mannen för Malin!


(eller måste jag göra massa fula & pinsamma saker i tv innan det kan hända? )

Av Malin - 5 februari 2009 19:59

Ursäkta det långa uppehållet, har haft fullt upp med gästspel i Örebro i helgen och sen tre prov den här veckan. Hade prov i barteknink och servering i onsdags, och idag hade vi prov på spritimportörer med the Great Nick. Var nervös som fan, kändes inte som att jag lagt ner tillräckligt med tid på att plugga på till det. På någe vis så fick jag högst poäng i klassen, tillsammans med Kristoffer. Det var ändå pinsamt dåligt, vi fick 25 av 44 poäng. Som belöning, förutom den (tvivelaktiga) äran (25 av 44 är inte såå himla bra...) , så ska vi som belöning få följa med Nick på en ny superexklusiv klubb i Stockholm. Det är en så kallad speak-easy krog, members only, och man kan bara bli medlem genom personlig inbjudan av ägarna (om jag förstått det rätt). Man måste alltid förboka bord och ange antal gäster, jag tror det finns rum för 12 gäster samtidigt där. Alltså superexklusivt!!!

Och dit ska jag få gå... Hur coolt är inte det???!!!??


Börjar min praktik på onsdag, på Storstad i Stockholm. Verkar ha hittat ett rum bara 10 min gångväg därifrån, till ett helt otroligt pris också. Pratade med barchefen på min praktikplats igår, och han lät verkligen supertrevlig. Är ändå såå nervös...

Ovido - Quiz & Flashcards