Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin - 8 oktober 2008 21:16

Ok, såg just filmen. Fattar inte? Jaja, jag fattar historian i filmen. Men vad var x-files i det där?


Märks att jag är uttråkad när jag skriver tre ggr om dan, eller hur? =o)

Av Malin - 8 oktober 2008 19:31

So this is ladies night...


Kom ju sent till skolan idag, men precis lagom till klädprovning visade det sig. The thing is att nästa lördag så är vi några från klassen som ska sticka till Örebro & jobba på Ladies Night. (Ja, Stormare & Hjelt!!!)

Så idag hade vi besök av en tjej som ska se till att vi får de kläder vi ska ha. Vi har kommit fram till svarta skjortor & förkläden, åsså en skitsnygg guldslips. Kan det bli bättre? (Lovar posta bilder så ni får se sen)


Engelskalektionen var ingen höjdare. Fick ett 20-sidigt grammatik-kompendium, där man skulle fylla i luckor och översätta meningar till engelska. Ex: "Idag är en kall dag." och "Min bil är större än din."

(Skojar alltså inte nu)

Kände mig lite överkvalificerad. Minst sagt.


Halvdag imorrn. Skönt som faen.


Så världen... Vad händer?

Av Malin - 8 oktober 2008 11:45

Ja, vad gör Malin hemma mitt på dan en onsdag kanske ni undrar. Jo, vaknade med en så fruktansvärd huvudvärk i morse, så gick bara inte att gå upp. Men nu är det bättre, så nu sitter jag & väntar på att lunchen på skolan ska närma sig slutet så ska jag ta & pallra mig dit. Engelska hela dan... No problemo. Fast vi skulle hitta en artikel att ta med men jag har inte lyckats hitta nå´t speciellt intressant. Har en, men handlar mest om hur dumma amerikanarna är, & det ärju inget nytt under solen.


Av Malin - 7 oktober 2008 20:17

Quiz-kvällarna. Oh My Goood. Hur kunde jag glömma dom? Idag kom jag att tänka på våra underbara quiz.kvällar Hur kul hade vi inte då? Hur fort det roliga tog slut...

Var ju inte ens ett år sen vi blev vi egentligen. Och nu är vi redan splittrade på tusen (ja, iallafall tre(!) olika håll i världen...)

Ja herregud.... Malin, Malin, Maarit.. & Annelie


Jag menar, vilka var det som rocka på utmaningarna? Annie, kommer du ihåg bockhoppningen? Ja, det gör nog resten av Sandviken också, haha!!


Good times, good times... 

Av Malin - 3 oktober 2008 22:32

Idag har jag gjort absolut ingenting. Tråkigt som fan. Tack & lov så räddades kvällen av att PETTER är med i ett program på fyran. Vet inte ens vad det är, kollar aldrig i vanliga fall, råkade bara på det.

Försöker rita lite också, har en bild jag tänkt på sen jag kom hem från Malta, så nu har jag tagit tag i den. Hmm, går väl sådär... Lite dåligt med inspiration, men har kommit en bra bit iallafall. Risken finns ju att jag ska börja göra om det som är färdigt & förstöra allt. Har hänt förr.

Nåja, jobbar på.


(Vet inte ens varför jag skulle skriva nu, men kände mig så ensam.)


Oj, nu blir det Petter igen!  


So long people

Av Malin - 2 oktober 2008 21:54

... är det faktiskt ont om här hemma nu. (Fan, känns fel att säga hemma om det här stället. Men blir ju kvar 9 månader till, såfår väl vänja mig.) Har fått ordning nu efter helgen när mamma skjutsade ner mig med lite prylar. (Fast nu har jag såklart kommit på massa grejer jag skulle ha tagit. Inte för att någonting mer skulle fåttplats i bilen, den var verkligen proppfull, och då skojar jag inte heller.)


Alla kläder i garderoben, alla duschgrejer i badrummet, skolgrejerna fint i bokhyllan.... och ja, sen finns det inte så mycket mer att hålla reda på. Alltså, ni skulle se hur  städat jag har det, vet att det är jäkligt svårt att tänka sig när det gäller mig =o)

Har t.o.m fått upp lite gardiner, men hade inte riktigt allt jag behövde, så är lite hemmabygge över hela konstruktionen. Skönt med ordning  iallafall, men nu ser man hur tomt det verkligen är här. Halva vardagsrummet är helt tomt (på riktigt, alla möbler förutom en liten byrå står längs ena långsidan i v.rummet Jaja, jag ska absolut inte klaga. Fortfarande helt överväldigadav vilken tur jag haft med boendet. När de andra i klassen berättar hur dom bor.. *rys*. Nå´n pendlar från gu vet vart i två timmar enkel resa, med 3 byten, vissa pendlar från Sthlm (ca. 1,20 tim. enkel, men sen tar det 30 min. att gå tillskolan, plus säkert tunnelbana där. Dyrt oxå, 2400:- för ett månadskort, åsså plus boendet....Aejj, hör ni ju själv att det inte funkar.) Nej, jag ska tacka min lyckliga stjärna och bara uthärda de motgångar som ofelbart kommer komma för att väga upp min tur.


Usch, idag har jag tänkt en massa på Ronja. Syrran hade en så fin bild på honom på sin blogg, och så hittade jag massa på datorn som jag tog strax innan jag åkte. Gubben....

(Men han hårade faktiskt som fan, det erkänner jag... =o)


Varit duktig idag (kors i taket!) och suttit flera timmar med ett arbete om barens & cocktailens historia. Himla intressant, men tråkigt bara för att man måste. Fick ihop två sidor iaf. Sen gick jag till grannen och betalade hyran. Bara andra gången som jag träffar honom, trevlig gubbe, 80+, han vet att jag pluggar bar. Så idag så sa han att jag får ju komma över & blanda lite drinkar åt dem någon kväll, för det hade de (tydligen) kommit överens om. (vilka de här De är har jag ännu ingen aning om. Såvitt jag vet bor gubben själv, och den enda andra granne jag träffat var en dam, snabbt i trappan igår bara. Blev lite nervös när det tydligen görs upp planer som inkluderar mig ovetandes, och av några mystiska "de". Tänk om de har värsta förhoppningarna på mig, tydligen tror dom ju redan att jag är himla trevlig, på håll iaf, och så tycker dom mina drinkar smakar skit. Närå, så illa är det inte. Klart jag ställer upp & servar grannarna, kan ju bli riktigt roligt faktiskt. Så himla kul att prata med riktigt gamla (om dom nu har alla tomtar ordentligt instoppade på loftet fortfarande. Eller åtminstone en 60-70 % av dom.)


Oj oj oj, ni ser ju hur fort skrivkrampen släppte, nu blir det en massa dravel är jag rädd. Men ni kan ju bara surfa vidare så löser det sig.


På begäran så fick jag igår en speedversion av Annelies liv på Malta de senaste två månaderna, kände mig lite ouppdaterad. De två månader jag varit hemma i Sverige har hon tillbringat på Malta, och det känns så långt bort att det lika gärna kunde vara en annan värld. (Är ju det på sätt & vis, men ni fattar.) Hjälps ju inte heller att hon & Tini (Annies bästa hälf) har ett rum till övers åt mig. Bra update annars Annie, nu har jag iallafall en liten humm om vad som händer i "den riktiga" världen. =o) MEN!!! Du skulle bara våga åka till Paris över nyår, för då har jag redan bokat in Malta. Basta!


Senaste nytt: Jag har klippt mig. Med lugg! Blev så jäkla nöjd ockxå!!! =o) 


Gonatt cyberspace


Av Malin - 1 oktober 2008 16:05

Ja, det var väl på tiden tycker ni såklart. Roade ju stort på Resdagboken i våras/somras, så kan förstå om ni saknat mig ;o)

Tja, jag kan väl bara fortsätta i samma gamla Malin-anda, det kan bli suck,  det kan bli stön, och lite gnäll däremellan, fast, självklart, (oftast) med den lilla glimten i ögat.  

Inleder lite lätt såhär, är ju ringrostig efter 2 månader i skrivcelibat.


Hoppas ni hittar hit allihop, & glöm inte skriva en rad då & då så jag blir lite gladare. Puss hej!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards