Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Malin - 15 januari 2009 23:00

Av Malin - 15 januari 2009 22:02

Av Malin - 15 januari 2009 20:48

Varför, VARFÖR i hela världen skulle man ha rätt till en advokat om man våldtagit ett barn?


Va?


Såg just en reklam om kommande program (ja, på fyran), där någon, jag antar advokat, säger just de orden.


Va?

Av Malin - 15 januari 2009 20:17

Hur kul är det att börja kolla på en långfilm, och efter 11 minuter så blir det reklam? Som hittills hållt på i 7 (SJU) minuter. (Kl är nu 18 , ursäkta, 19, över)

Alltså åtta minuter reklam på 11 minuter film. Om nu filmen började prick 20.00, såg inte från början.


Kommer ihåg när 4:an inte ens hade reklam i sina filmer. Men självklart, mer reklam ger ju bättre program (mer pengar att köpa brait för) men någon måtta lär det väl ändå vara?


Brukar annars reta mig på Trean, som visar först ca 30 min av en långfilm, för att sen minska tiden mellan varje reklam successivt, samtidigt som reklamtiden ökar proportionerligt. Men idag på fyran var en All Time Low.


Skamlöst!!!

Av Malin - 15 januari 2009 18:42

Fick en trevlig liten överraskning innan jag gick till skolan i morse. Kollade i julkuvertet jag fick av pappa min, och upptäckte att det var dubbelt så mycket som jag först trott! How about that. Tack pappa =o)


Gått superbra i skolan idag iallafall. Hann klart hela min budget nu på eftermiddagen, så behöver inte gå till skolan för att använda Excel imorrn. Skööööönt! Plus att jag låg överst i min grupp när vi gjorde bokslut på första året i ett företagsspel som vi kör genom våra datorer. Så det var ju kul! Gick mycket plus efter första året, det är svinkul! =o)

(Men svårt oxå...)


Usch, veckan som kommer är riktigt körig. Vi har hur mycket som helst att göra!! Lektioner varje dag, till fem på eftermiddagarna. Inlämning på företagsspelet varje dag från söndag, Nick kommer på onsdag och vi har en stor gruppuppgift att fixa innan dess (om ni har några förslag på specialiteter från Mellanöstern, frukt, kryddor, smaker, så please tell me!), testtenta på lördag & riktig tenta på söndag, 4 tim. styck.


Hmm....

Av Malin - 15 januari 2009 07:46

Klockan är kvart i åtta och jag har redan varit vaken en timme. Duschat och satt i linserna. I vanliga fall ligger jag fortfarande kvar och trycker i sängen vid den här tiden.

Vaknade kvart is ju och kunde bara inte somna om, så till slut tänkte jag att det var väl lika bra att gå upp. Så här är jag. Idag är det skola igen, det tar emot lite att ta sig dit faktiskt. Vi har ekonomi, och idag blir det nog budget och bokslut & sån´t. Och så ska vi använda excel, men det har inte jag. Lite dåligt att inte sån´t ingår när man köper datorn tycker jag.


Nu ska jag, hör & häpna, äta frukost!

Ovido - Quiz & Flashcards