Alla inlägg under januari 2009

Av Malin - 24 januari 2009 20:56

Usch, känner mig inte alls bra idag. Har börjat hosta ordentligt igen, har tagit båda medicinerna men gjorde ingen störra skillnad. (Kanske varit ännu värre utan den?) Efter att jag gjort testtentan (som jag fick 83/89 på =o) så började jag frysa som fan så bäddade ner mig i sängen, har legat i nån sorts halvslummer i tre timmar tills nu. Huvudet känns jätteskumt och är helt utsliten i bröstet efter hostan. Huah.


På nå´t sätt har jag lyckats ha sönder handtaget på toadörren. Var på väg ut när jag fick ena delen i handen och andra ramlade i golvet. Hmm.


Nästa veckan åker jag iallafall hem en sväng, ska bli skönt. Vi har långhelg, så åker hem torsdag kväll och tillbaka på måndag.

Av Malin - 24 januari 2009 14:01

Var ut igår, fast jag inte ville, och gjorder va med pengar, precis som jag visste jag skulle göra om jag gick ut. Så nu blir det inget Stockholm för mig nästa helg. (Skulle gått ut med hela klassen där då.)


Nu ska jag försöka mig på testtentan i ekonomi, så jag är lite förberedd till den riktiga imorrn. Wish me luck.

Av Malin - 23 januari 2009 20:11

Förlåt, men jag bara måste säga det. Det var inte bra. Det var det inte. Brukar inte kolla på Let´s Dance, men har ju läst om "bråket" och nu råkade jag knäppa över precis.

Hon fick ju massa beröm av juryn idag, men för mig ser det ut som publikfjäsk. Dom försöker bara få det att inte se så himla dåligt ut, att det inte är bra tv att visa att de ogillar och väljer bort en person så uppenbart.


Jag har absolut inget emot Kitty, ingen åsikt whatsoever faktiskt. Men det där var inte en bra jive.


(fråga inte varför jag ens orkar skriva om det, har nog mer lite att göra än jag trodde...)

Av Malin - 22 januari 2009 20:09

Kollar på Gränspoliserna England. Alltså, to the extent folk är villiga att gå för att få komma in, jobba eller bo, i England, är för mig häpnadsväckande.

Och vad folk ljuger, t. ex arbetsgivarna som anställt svart arbetskraft som polisen sen slår ner på.


Är det för att jag är så skadad av EU? Jag är ju inte precis berest, bott i Barcelona ett tag, åkt fram & tillbaka till Wales (flög till England, Storbrittanien) 5-6 ggr, bott i Malta en stund.

Varenda gång av dom så har jag varit tvungen att visa passet: när jag checkar in, när jag ska boarda, när jag landat. Tyckt att det varit "överdrivet", "vi bor ju i EU, det ska vara öppna gränser" har jag tänkt. Gud vad krångligt att visa passet minst TRE gånger. Åååhhhh!!!


Men nu när jag ser hur det verkar funka i resten av världen, så verkar det så himla enkelt. Det är Visas, och det är förhör, anledningar, etrc.


Jag har ju alltid trott att om man skulle rösta om EU idag skulle jag rösta nej. Jag har ju faktiskt inte en aning om hur det var att resa innan, kanske var lika enkelt? (Jag röstade iaf om EMU:n , då var jag tillräckligt gammal, jag röstade NEJ. Och jag hoppas att om det blir en till omröstning att det blir NEJ.)

 (Ändå är jag ändå visionär nog att inse att så småningom, vem vet om hur många sekel (snarare årtionden) som hela världen kommer ha samma valuta.)



Okej, det här blev kanske lite osammanhängande inlägg, men jag hoppas ni förstått min tanke.... Annars får ni fråga ska jag förklara.



Av Malin - 19 januari 2009 23:31

Syrran har skrivit hon är besviken på mig för att jag inte bodde hos henne och passade katterna som jag lovat över nyår. Jag är besviken på att hon inte fattar hur dålig jag var. Att jag eller mamma var dit varje dag och matade dom iallafall.


Vilken björntjänst, precis som sist. När jag bara fick skäll.

Av Malin - 19 januari 2009 23:17

Hade en helvetisk natt inatt. Söndagen var skön, läste en bra bok, ägnade några timmar på söndagens ekonomiuppgift. Blev klar med ekonomin vid tio så gick & la mig direkt efter det, skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull. Läste typ en timme, sen skulle jag sova. Trodde jag.


Haft vidriga mardrömmar hela natten. Varit tvungen att kasta mig ur sömnen var tionde minut, och kollat på klockan varje gång, hoppades det var närmare morgon. Provade ha lampan tänd ett tag, men ingen skillnad. Så fort jag somnade om så kom drömmen tillbaka.

Sista gången jag kollade på klockan var halv sju, var så slut så iddes inte gå upp till skolan halv åtta. Sov utan problem till ca. 10, då drömmarna började igen, försökte ignorera dom, men blev igen väckt var tionde min.

 Var helt slut, men gick till skolan vid elva.


Just gjort klart ekonomin för idag, ska lägga mig strax. Inte för att jag har sovmorgon imorrn, vi har gruppuppgift så alla kommer hit imorrn bitti. (tack & lov städade jag igår, för var meningen alla skulle komma idag. Hade aldrig orkat idag.)

Hoppas verklugen jag kan sova, men är lite nervös för att försöka. (De var riktigt vidriga, såna som hänger kvar & kommer tillbaka, tydligen.)

Av Malin - 18 januari 2009 01:10

Vet inte om jag nämnt det, men häromdagen loggade jag in på Facebook för första gången på månader. Hade då fått ett mail av Lee, den ökända walesaren. Han hade skickat det dan före nyår, jag hade inte inte ens facebook för ett år sen när vi sågs sist, så han måste letat på mig nu.

Han frågade bara hur det var. Jag skickade ett väldigt sarkastiskt svar, (kunde ju inte låta bli!) Han svarade typ direkt, så då skrev jag ett till sarkastiskt/halvtaskigt svar, och nu är jag inne i den här onda cirkeln igen. För jag har en sånt här konstigt tick, får jag ett mail eller mess så bara drar det i mig att svara på en gång. T.o.m till dom som eg inte förtjänar min tid på ett svar.

Och där ligger ju han på första plats.

Ovido - Quiz & Flashcards