Alla inlägg under januari 2009

Av Malin - 15 januari 2009 20:17

Hur kul är det att börja kolla på en långfilm, och efter 11 minuter så blir det reklam? Som hittills hållt på i 7 (SJU) minuter. (Kl är nu 18 , ursäkta, 19, över)

Alltså åtta minuter reklam på 11 minuter film. Om nu filmen började prick 20.00, såg inte från början.


Kommer ihåg när 4:an inte ens hade reklam i sina filmer. Men självklart, mer reklam ger ju bättre program (mer pengar att köpa brait för) men någon måtta lär det väl ändå vara?


Brukar annars reta mig på Trean, som visar först ca 30 min av en långfilm, för att sen minska tiden mellan varje reklam successivt, samtidigt som reklamtiden ökar proportionerligt. Men idag på fyran var en All Time Low.


Skamlöst!!!

Av Malin - 15 januari 2009 18:42

Fick en trevlig liten överraskning innan jag gick till skolan i morse. Kollade i julkuvertet jag fick av pappa min, och upptäckte att det var dubbelt så mycket som jag först trott! How about that. Tack pappa =o)


Gått superbra i skolan idag iallafall. Hann klart hela min budget nu på eftermiddagen, så behöver inte gå till skolan för att använda Excel imorrn. Skööööönt! Plus att jag låg överst i min grupp när vi gjorde bokslut på första året i ett företagsspel som vi kör genom våra datorer. Så det var ju kul! Gick mycket plus efter första året, det är svinkul! =o)

(Men svårt oxå...)


Usch, veckan som kommer är riktigt körig. Vi har hur mycket som helst att göra!! Lektioner varje dag, till fem på eftermiddagarna. Inlämning på företagsspelet varje dag från söndag, Nick kommer på onsdag och vi har en stor gruppuppgift att fixa innan dess (om ni har några förslag på specialiteter från Mellanöstern, frukt, kryddor, smaker, så please tell me!), testtenta på lördag & riktig tenta på söndag, 4 tim. styck.


Hmm....

Av Malin - 15 januari 2009 07:46

Klockan är kvart i åtta och jag har redan varit vaken en timme. Duschat och satt i linserna. I vanliga fall ligger jag fortfarande kvar och trycker i sängen vid den här tiden.

Vaknade kvart is ju och kunde bara inte somna om, så till slut tänkte jag att det var väl lika bra att gå upp. Så här är jag. Idag är det skola igen, det tar emot lite att ta sig dit faktiskt. Vi har ekonomi, och idag blir det nog budget och bokslut & sån´t. Och så ska vi använda excel, men det har inte jag. Lite dåligt att inte sån´t ingår när man köper datorn tycker jag.


Nu ska jag, hör & häpna, äta frukost!

Av Malin - 14 januari 2009 22:17

De senaste dagarna har jag bara längtat efter mamma. Önskat att jag låg nerbäddad som liten och att hon var där och smekte min panna och sa att allt skulle bli bra.


Samtidigt har jag ångest över att inte hålla kontakten med min fsläkt bättre. Speciellt min farfar.


Han känns så speciell för mig. Men aldrig har jag sagt det.


Klantigt.

Av Malin - 13 januari 2009 23:18

Gud, hände just en jättekonstig grej. Satt och kollade på Top Model mellan 20-21, sen helt tomt till Jennie skrev till mig efter 22 nån gång.


Superskumt. Och superäckligt. För tydligen har jag satt in kyckling i ugnen och tahit ut den. Men inget minne alls av det, men  nu sitter jag med en tallrik kycklingsallad framför mig.


Scary....

Av Malin - 13 januari 2009 19:26

Har fått spö för min dåliga blogg (tack Bimbo, du piskar mig), men nu är jag förhoppningsvis tillbaka. Var så himla sjuk över jullovet (ja, jag hade jullov!!) (ok, inte på riktigt, men ledigt med eget arbete planerat) (Så... Jullov!!)


MEN, kåndes inte ett dugg som lov, när jag var så sjuk som att jag hostat själen ur vem som helst.

Så lov, var åp julafton hos moster,mådde skit. prova dricka på nyår. ingen höjdare, m min medicin.


-.....


Fick skjuts av pappa till tåget, och det var mer än vällkommet, mådde verkligen urk då. Sen dess varit till skolan tre dagar (vi går inte så ofta), men första av dom var jag jättedålig. Gick men lära lägga mig å vila efter halva.


Men ny vecka nu, och mår såmycket bättre än för en, en å halv vecka sen.

Går inte att beskriva, men lovet var en ren plåga.


Nog om d.


Så, alla, som jag inte svarat eller hört av mig till, Jag Ber Om Ursäkt.



Men jag lovar, utan undantag, att jag tänkt på er. 100%. for sure!!!



Av Malin - 11 januari 2009 19:47

Jeff Dunham´s Very Special Christmas Special.

Av Malin - 1 januari 2009 21:35

Det här har utan tvekan varit mitt värsta jullov nånsin. Känns så jäkla surt.

Blev kanonsjuk dan före julafton. Hade varit lite småförkyld i över en vecka, men det bröt aldrig ut riktigt. Sen vaknade jag en natt och kunde inte andas. Det bara pep & tjöt i bröstet, hostade hinkvis med slem. Läste läkarboken att det antagligen var luftrörskatarr, och det ska typ gå över av sig själv. (Nu såhär i efterhand ser jag ju att jag borde gått till doktorn tidigare, men det var ju massa helgdagar, å så är det ju inte jättekul att åka in heller.) Ringde iallafall i tisdags men då hade de ont om tid så jag fick hostmedicin utskrivet över telefon så skulle jag se om det hjälpte, annars ringa igen imorrn. Fick samma medicin som jag fått förr (fast aldrig haft sån här hosta tidigare) Cocillana, den är superbra och brukar hjälpa. Jag hostade lite mindre till en början, men kunde fortfarande inte ligga ner. (Har inte legat ner på 9 dagar, himla jobbigt faktiskt. Inte insett vilken lyx det är att kunna ligga ner & sova.) Så imorrn blir det väl till att bita i det sura äpplet och ringa igen. (Har läst om skräckscenarion i läkarboken när dom tömmer lungorna på vätska (ser framför mig en lång jäkla nål som dom trycker in mellan revbenen), och slangar och skit ner i bröstet.) Hua.


Missat allt roligt och inte ens kunnat njuta av att vara ledig, har mått så dåligt (och gör fortfarande). Julafton gick väl an, mådde iaf hyfsat bra. Men sen var det tvärkört. Missade t.o.m min egna julfest med jobbet. Jag som ordnat & fixat allt, så kunde jag inte ens gå. (Och det vet ni ju, det ska mycket till för att jag ska missa en bra fest =o).

Skulle firat nyår hos pappa igår också, istället låg (satt!) jag utslagen i soffan och försökte andas mellan hostattackerna. Såg en smällare. Fem över tolv var jag så slut att jag tack & lov lyckades slumra till ett tag (kanhända på grund av kombinationen cocillana & vitt vin. På medicinen: "Att undvika: alkohol".) Skönt att få sova ut en stund, även om det var i lodrät position & ganska luddig skalle i morse....


 Så nu är det bara fyra dagar kvar på detta urusla lov, har massa skolarbete som ska göras klart, har bara orkat göra en liten del än.

Usch vilket klagit & gnälligt inlägg det här blev, vilken start på det nya året! Men då kan det ju bara bli bättre då, eller hur?


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP!!!


mysekramar från Malin 

Ovido - Quiz & Flashcards